Evenementen en excursies

Regelmatig organiseert de Evenementencommissie van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek excursies en rondleidingen. We proberen dan altijd iets speciaals te doen, bijvoorbeeld een rondleiding in een monument dat voor publiek niet geopend is, of een wandeltocht onder begeleiding van een deskundige. Onze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd ter dekking van de kosten.

De Evenementencommissie komt periodiek samen. Heeft u een idee voor een leuk evenement of een excursie of wilt u meewerken aan het organiseren van dit soort activiteiten, neem dan contact op met de Evenementcommissie.

Klik hier om te weten welke excursies de komende periode worden georganiseerd of om u aan te melden.