Ons jaarprogramma met alle evenementen en excursies

Als abonnee op HeerlijkHeden en lid van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek bent u van harte welkom op onze bijeenkomsten, excursies en rondleidingen.

Bijeenkomsten

We organiseren twee keer per jaar een bijeenkomst. De Voorjaarsbijeenkomst wordt veelal in Heemstede gehouden; de Najaarsbijeenkomst vindt meestal plaats in Bennebroek. Tijdens deze bijeenkomsten houden we presentaties en lezingen en vertonen we filmmateriaal. Na afloop is er de gelegenheid bij te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Leden en niet-leden zijn van harte welkom; de toegang is gratis.

Excursies en rondleidingen

Drie tot vier keer per jaar organiseren we ook excursies en rondleidingen. We proberen dan altijd iets speciaals te doen, bijvoorbeeld een rondleiding in een monument, dat voor publiek niet geopend is, of een wandeltocht onder begeleiding van een deskundige. Onze rondleidingen en bijeenkomsten zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. Het kan zijn dat er een kleine bijdrage wordt gevraagd voor de kosten.

Open Monumentendagen

Ook is de HVHB organisator van een aantal activiteiten op de Open Monumentendagen. Deze worden traditioneel het tweede weekend van september gehouden.

Klik hier voor het volledige jaarprogramma van de HVHB met daarin informatie over alle bijeenkomsten, excursies en de Open Monumentendagen.

E-mail nieuwsbrief

Naast ons tijdschrift HeerlijkHeden publiceert de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek ook (onregelmatig) een e-mail nieuwsbrief. Hiermee stellen we u op de hoogte van actueel nieuws en ontwikkelingen, vertellen we u alvast wat de onderwerpen zijn van de komende HeerlijkHeden of van onze bijeenkomsten enzovoorts.

Klik hier als u zich wilt opgeven voor deze Nieuwsbrief.