Abonnee/lid worden

Vier keer per jaar verschijnt ons tijdschrift HeerlijkHeden, geheel in kleur gedrukt op A4-formaat. Minimaal 52 pagina's vol met wetenswaardigheden over Heemsteeds- en Bennebroeks verleden, rijk geillustreerd met soms unieke beelden.

U kunt er voor kiezen het tijdschrift in de boekhandel te kopen, maar u kunt ook lid worden van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek voor slechts € 18,= per jaar (minimumbedrag, maar meer geven mag natuurlijk ook). U ontvangt dan niet alleen de HeerlijkHeden bij u in de bus, maar u kunt dan ook onze lezingen bijwonen en deelnemen aan excursies.

Door ons uitgegeven publicaties kunt u als lid met een aantrekkelijke korting kopen. Bovendien ondersteunt u zo onze activiteiten en helpt u mee aan het karakterbehoud in Heemstede en Bennebroek.

Het lidmaatschap/abonnement loopt jaarlijks door, tenzij u schriftelijk opzegt vГіГіr 1 november.

Woont u in het buitenland? Dan betaalt u per jaar € 24 vanwege de hogere portokosten.

Klik hier om abonnee/lid te worden.